お知らせ

Updates

2018/8/14

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、鱧(はも)です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Hamo eel".

2018/7/29

"テレビ朝日『ごはんジャパン』(2018年8月4日 18:30~18:56放映)に青木利勝が出演いたします。"

"Aoki will appear on "Gohan Japan", airing on TV Asahi. It will be broadcast on Saturday, August 4th at 6:30 p.m.

2018/7/9

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、水貝(ミズガイ)です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Mizugai".

2018/6/4

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、新子(シンコ)です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Shinko (Little kohada)".

2018/5/19

青木利勝が京都祇園の期間限定レストラン「空」で料理をした際の模様が、『奇跡のレシピ』(角川書店、2018/5/18)で紹介されています。

Toshikatsu Aoki's cuisine at Sora (a pop-up restaurant showcasing various chefs in Gion, Kyoto) is featured in Kiseki no Recipe (Miracle Recipes), published by Kadokawa Shoten on May 18, 2018.

2018/5/15

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、とり貝です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Torigai".

2018/5/14

銀座 鮨青木 銀座本店が、『2018年のラ・リスト(La Liste)』の世界のトップレストラン1000に選ばれました。選ばれた日本のレストラン135店舗のうち15位をいただいております。

Ginza Sushi Aoki (Ginza location) has been named one of the world's top restaurants by La Liste 2018. Among the 135 awarded restaurants from Japan, we were ranked #15.

2018/5/1

制作協力いたしましたNHK BSプレミアム『究極の鮨 ~職人・藤本繁蔵の世界~』が、ご好評により、5月8日 16:30~17:59に再放送されます。

"Ultimate Sushi: The World of Sushi Artisan Fujimoto Shigezo", produced in collaboration with NHK BS Premium, will be re-broadcast on May 8th at 4:30 PM.

2018/4/21

BSフジ『極皿~食の因数分解』(4/28、18:30〜)にて当店のばらちらしと吹き寄せちらしが紹介されます。

Our Bara Chirashi and Fukiyose Chirashi will be featured in "Kiwame Zara (ultimate dishes)" on BS Fuji on April 28 at 6:30 PM.

2018/4/16

『別冊太陽』(平凡社、2018/4/17発売)にて青木利勝のインタビュー記事が掲載されます。

Toshikatsu Aoki was interviewed for "Bessatsu Taiyo magazine", which will be published by Heibonsha on April 17, 2018.

< new old >