お知らせ

Updates

2018/12/07

銀座 鮨青木 2019年のおせちは、ご好評によりすべて完売いたしました。このたびはご注文いただき誠にありがとうございました。

We are pleased to announce that the reservations for our 2019 osechi have sold out.

2018/12/03

銀座 鮨青木が『東京最高のレストラン2019』(ぴあ)に寿司最高のレストラン」に選ばれました。

Ginza Sushi Aoki has been chosen as one of the best sushi restaurants in "Tokyo Saiko No Restaurant 2019" (Pia, 2018).

2018/12/03

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、ずわい蟹です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Male snow crab".

2018/11/27

制作協力いたしましたNHK BSプレミアム『究極の鮨 ~職人・藤本繁蔵の世界~』が、ご好評により、12月4日 15:00 ~ 16:29 に再放送されます。

"Ultimate Sushi: The World of Sushi Artisan Fujimoto Shigezo", produced in collaboration with NHK BS Premium, will be re-broadcast on Dec. 4 at 3:00 PM.

2018/11/19

銀座 鮨青木のおせちが "T JAPAN web"にてご紹介されました。

Ginza Sushi Aoki's osechi is featured on the website, "T JAPAN web."

2018/11/17

おせち「寿」は完売いたしました。このたびはご注文いただきどうもありがとうございました。「祝」はまだ若干数のご用意がございます。どうぞご用命くださいませ。

We are pleased to announce that our osechi "Kotobuki" reservations have sold out. Our osechi "Iwai" only has a few available reservations, so please place orders soon.

2018/11/5

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、くえです。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Kue (Longtooth grouper)".

2018/10/12

2018年10月16日~18日、"ソウル新羅ホテル"の鮨イベントにて、青木利勝が鮨を握ります。

Toshikatsu Aoki will serve Edomae sushi at a sushi event being held at"the Shiila Seoul"from Oct.16-18, 2018.

2018/10/5

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、牡蠣(かき)です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Oysters".

2018/9/25

堀江貴文氏と青木利勝の対談「【堀江×鮨 青木】今だから語れる寿司職人のあるべき修業とは」が、"NewsPicks"にて公開中です。

A discussion between Mr.Takafumi Horie and Toshikatsu Aoki has been uploaded to "NewsPicks."

< new old >