お知らせ

Updates

2019/01/26

2019年2月3日(日)に限り、日本橋三越本店・本館地下1階 中央階段脇特設会場にて、日本橋店限定『海老・穴子・鮭ハラスの恵方巻』を数量限定で販売いたします。

We will offer a limited number of prepared ehomaki (thick rolled sushi) with shrimp, anago eel, and salmon made exclusively for Nihonbashi Mitsukoshi on February 3 only. It is available for purchase on B1F of the department store.

2019/01/23

2019年1月30日(水)~2月3日(日)、 銀座三越・地下2階 GINZA ステージにて、当店のおもちかえり鮨の実演販売を行います。2月2日(土)・3日(日)は恵方巻を実演販売いたします。

Our sushi chefs will be offering a few varieties of take-away sushi bentos for a limited time at Ginza Mitsukoshi, B2F, in the Global Message shop from January 30 to February 3, 2019. In celebration of setsubun, we will be preparing "ehomaki (thick rolled sushi)" on site on February 2 and 3.

2019/01/04
2019/01/02

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、大トロです。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "O-toro".

2018/12/31

銀座三越、日本橋三越本店で販売予定の銀座 鮨青木の恵方巻きが「MITSUKOSHI DAYS 1月号」 にて紹介されます。

Our special ehomamki rolls which will be sold at Ginza Mitsukoshi and Nihonbashi Mitsukoshi Honten will be featured in the January issue of "MITSUKOSHI DAYS" magazine.

2018/12/07

銀座 鮨青木 2019年のおせちは、ご好評によりすべて完売いたしました。このたびはご注文いただき誠にありがとうございました。

We are pleased to announce that the reservations for our 2019 osechi have sold out.

2018/12/03

銀座 鮨青木が『東京最高のレストラン2019』(ぴあ)に寿司最高のレストラン」に選ばれました。

Ginza Sushi Aoki has been chosen as one of the best sushi restaurants in "Tokyo Saiko No Restaurant 2019" (Pia, 2018).

2018/12/03

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、ずわい蟹です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Male snow crab".

2018/11/27

制作協力いたしましたNHK BSプレミアム『究極の鮨 ~職人・藤本繁蔵の世界~』が、ご好評により、12月4日 15:00 ~ 16:29 に再放送されます。

"Ultimate Sushi: The World of Sushi Artisan Fujimoto Shigezo", produced in collaboration with NHK BS Premium, will be re-broadcast on Dec. 4 at 3:00 PM.

2018/11/19

銀座 鮨青木のおせちが "T JAPAN web"にてご紹介されました。

Ginza Sushi Aoki's osechi is featured on the website, "T JAPAN web."

< new old >