お知らせ

Updates

2019/11/15

東京カレンダー』1月号(11月21日発売、東京カレンダー)にて、銀座 鮨青木の太巻が掲載されます。

Our futomaki, a thick sushi roll, will be featured in the January issue of Tokyo Calendar magazine, to be published on Nov. 21.

2019/11/04

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、すみいかです。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Sumi-ika".

2019/10/30

料理家のウー・ウェンさんが発売中の『&Premium 12月号』「私が考える、10のクラシックなもの、こと。」(マガジンハウス)にて、銀座 鮨青木をとりあげてくださいました。

Cookbook author Ms. Wu Wen mentions Ginza Sushi Aoki in the December issue of &Premium Magazine (published by Magazine House) as one of her classic favorites.

2019/10/07

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、かつお握りです。

We've updated our In Season section. This month's feature is "Katsuo tataki nigiri".

2019/09/25

銀座 鮨青木 2020年のおせちのご予約を開始しております。

We have opened reservations for osechi 2020. Please note that the page is only available in Japanese.

2019/09/09

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、穴子握りです。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Anago nigiri".

2019/08/05

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、蒸し鮑です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Steamed abalone".

2019/07/01

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、うに食べ比べです。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Sea urchin tasting".

2019/06/03

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、きすの握りです。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Kisu nigiri".

2019/05/08

『AERA Style Magazine』ウェブサイト(5月7日更新、朝日新聞)にて、銀座 鮨青木の太巻きが掲載されました。

Our futomaki, a thick sushi roll, is featured on AERA Style Magazine's website, updated on May 7 by Asahi Shinbun.

old >