お知らせ

Updates

2019/05/07

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、ぼたん海老の醤油漬けです。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Soy-marinated botan shrimp".

2019/05/05

テレビ朝日『ごはんジャパン』(2019年5月11日18:30~18:56放映)に青木利勝が出演いたします。

Aoki will appear on"Gohan Japan", airing on TV Asahi. It will be broadcast on Saturday, May 11th at 6:30 p.m

2019/04/01

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、桜ちらしです。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Sakura chirashi".

2019/03/20

『寿司Complete』(3月22日発売、エイ出版)にて、銀座 鮨青木のちらし鮨が掲載されました。

Our Chirashi Sushi is featured in the book,Sushi Complete, published March 20 by Ei Publishing.

2019/03/14

『美ST』 5月号 (3月15日発売、光文社)にて、銀座鮨青木の手毬鮨が掲載されます。

Our Temari Sushi will be featured in the May issue of BeST magazine, which will be published on March 15.

2019/03/01

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、雛鮨です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Hina Sushi".

2019/02/05

銀座 鮨青木が2019年2月発刊の『Gault et Millau (ゴ・エ・ミヨ) 2019』に掲載されます。

Ginza Sushi Aoki will be included in Gault et Millau 2019, which will be published in February, 2019

2019/02/02

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、恵方巻です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Ehomaki".

2019/01/26

立川伊勢丹の地下一階 食料品催物場において2月3日(日)『特上恵方巻』を数量限定で販売いたします。

We will offer a limited number of ehomaki (thick rolled sushi) at the B1 food event space at Tachikawa Isetan on February 3.

2019/01/26

2019年2月3日(日)に限り、日本橋三越本店・本館地下1階 中央階段脇特設会場にて、日本橋店限定『海老・穴子・鮭ハラスの恵方巻』を数量限定で販売いたします。

We will offer a limited number of prepared ehomaki (thick rolled sushi) with shrimp, anago eel, and salmon made exclusively for Nihonbashi Mitsukoshi on February 3 only. It is available for purchase on B1F of the department store.

old >