お知らせ

Updates

2019/08/05

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、蒸し鮑です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Steamed abalone".

2019/07/01

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、うに食べ比べです。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Sea urchin tasting".

2019/06/03

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、きすの握りです。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Kisu nigiri".

2019/05/08

『AERA Style Magazine』ウェブサイト(5月7日更新、朝日新聞)にて、銀座 鮨青木の太巻きが掲載されました。

Our futomaki, a thick sushi roll, is featured on AERA Style Magazine's website, updated on May 7 by Asahi Shinbun.

2019/05/07

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、ぼたん海老の醤油漬けです。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Soy-marinated botan shrimp".

2019/05/05

テレビ朝日『ごはんジャパン』(2019年5月11日18:30~18:56放映)に青木利勝が出演いたします。

Aoki will appear on"Gohan Japan", airing on TV Asahi. It will be broadcast on Saturday, May 11th at 6:30 p.m

2019/04/01

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、桜ちらしです。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Sakura chirashi".

2019/03/20

『寿司Complete』(3月22日発売、エイ出版)にて、銀座 鮨青木のちらし鮨が掲載されました。

Our Chirashi Sushi is featured in the book,Sushi Complete, published March 20 by Ei Publishing.

2019/03/14

『美ST』 5月号 (3月15日発売、光文社)にて、銀座鮨青木の手毬鮨が掲載されます。

Our Temari Sushi will be featured in the May issue of BeST magazine, which will be published on March 15.

2019/03/01

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、雛鮨です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Hina Sushi".

old >