お知らせ

Updates

2018/11/27

制作協力いたしましたNHK BSプレミアム『究極の鮨 ~職人・藤本繁蔵の世界~』が、ご好評により、12月4日 15:00 ~ 16:29 に再放送されます。

"Ultimate Sushi: The World of Sushi Artisan Fujimoto Shigezo", produced in collaboration with NHK BS Premium, will be re-broadcast on Dec. 4 at 3:00 PM.

2018/11/19

銀座 鮨青木のおせちが "T JAPAN web"にてご紹介されました。

Ginza Sushi Aoki's osechi is featured on the website, "T JAPAN web."

2018/11/17

おせち「寿」は完売いたしました。このたびはご注文いただきどうもありがとうございました。「祝」はまだ若干数のご用意がございます。どうぞご用命くださいませ。

We are pleased to announce that our osechi "Kotobuki" reservations have sold out. Our osechi "Iwai" only has a few available reservations, so please place orders soon.

2018/11/5

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、くえです。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Kue (Longtooth grouper)".

2018/10/12

2018年10月16日~18日、"ソウル新羅ホテル"の鮨イベントにて、青木利勝が鮨を握ります。

Toshikatsu Aoki will serve Edomae sushi at a sushi event being held at"the Shiila Seoul"from Oct.16-18, 2018.

2018/10/5

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、牡蠣(かき)です。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Oysters".

2018/9/25

堀江貴文氏と青木利勝の対談「【堀江×鮨 青木】今だから語れる寿司職人のあるべき修業とは」が、"NewsPicks"にて公開中です。

A discussion between Mr.Takafumi Horie and Toshikatsu Aoki has been uploaded to "NewsPicks."

2018/9/20

"銀座 鮨青木 2019年のおせち" のご予約を開始しております。

We have opened reservations for osechi 2019. Please note that the page is only available in Japanese.

2018/9/3

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、いくらごはんです。

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Ikura and Rice".

2018/8/22
西麻布店

"銀座 鮨青木"西麻布店"の店長に亀田淳一が就任いたしました。今後ともご愛顧のほどよろしくお願い申し上げます。"

"Junichi Kameda has become the head chef of " the Nishiazabu location" of Ginza Sushi Aoki."

old >