お知らせ

Archive

2019/03/14

Our Temari Sushi will be featured in the May issue of BeST magazine, which will be published on March 15.

『美ST』 5月号 (3月15日発売、光文社)にて、銀座鮨青木の手毬鮨が掲載されます。

2019/03/01

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Hina Sushi".

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、雛鮨です。

2019/02/05

Ginza Sushi Aoki will be included in Gault et Millau 2019, which will be published in February, 2019

銀座 鮨青木が2019年2月発刊の『Gault et Millau (ゴ・エ・ミヨ) 2019』に掲載されます。

2019/02/02

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "Ehomaki".

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、恵方巻です。

2019/01/26

We will offer a limited number of ehomaki (thick rolled sushi) at the B1 food event space at Tachikawa Isetan on February 3.

立川伊勢丹の地下一階 食料品催物場において2月3日(日)『特上恵方巻』を数量限定で販売いたします。

2019/01/26

We will offer a limited number of prepared ehomaki (thick rolled sushi) with shrimp, anago eel, and salmon made exclusively for Nihonbashi Mitsukoshi on February 3 only. It is available for purchase on B1F of the department store.

2019年2月3日(日)に限り、日本橋三越本店・本館地下1階 中央階段脇特設会場にて、日本橋店限定『海老・穴子・鮭ハラスの恵方巻』を数量限定で販売いたします。

2019/01/23

Our sushi chefs will be offering a few varieties of take-away sushi bentos for a limited time at Ginza Mitsukoshi, B2F, in the Global Message shop from January 30 to February 3, 2019. In celebration of setsubun, we will be preparing "ehomaki (thick rolled sushi)" on site on February 2 and 3.

2019年1月30日(水)~2月3日(日)、 銀座三越・地下2階 GINZA ステージにて、当店のおもちかえり鮨の実演販売を行います。2月2日(土)・3日(日)は恵方巻を実演販売いたします。

2019/01/04
2019/01/02

We've updated our "In Season" section. This month's feature is "O-toro".

「旬のコラム」を更新いたしました。今月は、大トロです。

2018/12/31

Our special ehomamki rolls which will be sold at Ginza Mitsukoshi and Nihonbashi Mitsukoshi Honten will be featured in the January issue of "MITSUKOSHI DAYS" magazine.

銀座三越、日本橋三越本店で販売予定の銀座 鮨青木の恵方巻きが「MITSUKOSHI DAYS 1月号」 にて紹介されます。

old >